O nama

Firma Top Color je produkt više od 20 godina iskustva menadžera / vlasnika u branši boja i lakova. Osnivanjem firme, menadžeri te cijeli TC tim su na sebe preuzeli veliku odgovornost da slijedeći svoju viziju realizuju i najzahtjevnije želje naših kupaca, koji samim činom kupovine u TC-u postaju članom naše velike porodice.

Vizija:

Drvo je jedan od nastarijih i najplemenitijih materijala, kojim se čovjek od davnina koristi.

Zbog svoje multifunkcionalnosti i ljepote, temelji naše vizije počivaju na najkvalitetnijim i svjetski prepoznatim proizvodima u području površinske zaštite, a sve iz naše strasti prema očuvanju prirodnog izgleda drveta.

Stoga suradnjom sa vodećim proizvođačima poput Milesi-Italija, Woca-Danska, Sia-Švicarska, Bona-Švedska mi preuzimamo na sebe odgovornost da kao lideri u oblasti površinske zaštite drveta prenesemo tu strast prema najljepšem prirodnom materijalu.

Misija

Kako bi u potpunosti ostvarili viziju firme, predani smo razvoju i usvajanju novih tehnologija, neprestalnim ulaganjem u edukaciju svojih kadrova, te primjenjujući stečeno iskustvo i znanje u maksimalnoj tehničkoj podršci našim partnerima. Sa znanjem dolazi i osvještenost za okolinu u kojoj poslujemo, te briga za očuvanje iste.

Top Color office

Kenana Demirovića 1

71000 Sarajevo, BiH

tel./fax: + 387 33 658 622

tel.: + 387 33 658 623

e-mail: topcolor@topcolor.ba

Copyright © 2016 Top Color d.o.o. Sva prava zadržana. Sve informacije, slike i proizvodi su intelektualno vlasništvo vlasnika.